Χανιά: Εντυπωσιάζει το χριστουγεννιάτικο Bazaar του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κ.Α.Π.Ν.Κ.

0
178

Συνεχίστηκε για δεύτερη μέρα την Παρασκευή το παζάρι με τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες και τα γλυκά που διοργανώνει από την Πέμπτη στον Πολυχώρο Πολυτεχνείο το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Κέντρου Αποκατάστασης Παίδων & Νέων Κρήτης.

Αρκετός κόσμος συνδύασε τη βόλτα του με μία επίσκεψη στη χριστουγεννιάτικη γωνιά στο νούμερο 40 της οδού Νταλιάνη, στο όμορφο Βazaar των παιδιών του Ειδικού Δημοτικού Σχολείο Κ.Α.Π.Ν.Κ. 

Χειροποίητα γούρια για ένα τυχερό και υγιές 2019, χριστουγεννιάτικα στολίδια, διακοσμητικά, τσάντες και πολλά άλλα όμορφα αντικείμενα για δώρα έκλεψαν τις εντυπώσεις του κόσμου, που απένειμε πολλά μπράβο στα παιδιά για τις προσπάθειές τους.

Πέρα όμως τις δημιουργίες που φτιάχτηκαν με αγάπη, το ξεχωριστό παζάρι, υπόσχεται να προσφέρει και άλλες όμορφες εκπλήξεις, για τους επισκέπτες, όπως το face painting της Πέμπτης, που χάρισε πολλά χρωματιστά χαμόγελα στα… βαμμένα προσωπάκια μικρών και μεγάλων. 

 

 Το Σάββατο λοιπόν 1η Δεκεμβρίου, τελευταία ημέρα του χριστουγεννιάτικου παζαριού, αξίζει όλοι να επισκεφτούμε τον Πολυχώρο «Πολυτεχνείο» από 17:00-23:00 και να στηρίξουμε αυτή την υπέροχη προσπάθεια, διαλέγοντας κάποια από τα μοναδικά αυτά δωράκια για τους αγαπημένους μας.