Χανιά: Για «νταβατζήδες» της ενημέρωσης έκανε λόγο στο Δ.Σ ο Γιάννης Σαρρής

0
149

Για ιδιοκτήτες Μέσων Ενημέρωσης, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ελέγχουν τις εξελίξεις στα Χανιά, έκανε λόγο κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, το απόγευμα της Παρασκευής, ο επικεφαλής της παράταξης «Πρωτοβουλία Πολιτών – Πρώτα ο Άνθρωπος», Γιάννης Σαρρής.

Ο κ. Σαρρής μάλιστα συνέδεσε τη στάση ορισμένων δημοτικών στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, με τον τρόπο που τα Μέσα παρουσιάζουν αυτά τα οποία γίνονται εντός της αίθουσας, αναφέροντας ότι «υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι υπηρετούν αυτές τις διαδικασίες παίζοντας θέατρο στις συνεδριάσεις του Σώματος»!

Πάντως ο κ. Σαρρής απέφυγε να κατονομάσει σε ποιους ιδιοκτήτες Μέσων Ενημέρωσης αναφέρεται.

Ο κ. Σαρρής, λαμβάνοντας τον λόγο και απευθυνόμενος στο σώμα, ανέφερε χαρακτηριστικά: «...Μήπως, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, έχετε τελείως αντιστρέψει την πραγματικότητα και ψάχνετε να βρείτε λίγη δημοσιότητα από κάποια Μέσα, τα οποία, όντως, κανένα ενδιαφέρον δεν έχουν για τις τύχες της πόλης. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ελέγχουν τις εξελίξεις. Να συμπεριφέρονται σαν στυγνά αφεντικά… Όχι οι δημοσιογράφοι. Οι δημοσιογράφοι το πονάνε. Αλλά κάποιοι που τα ελέγχουν. Να συμπεριφέρονται σαν αφεντικά, να προβάλλουν αυτές τις απόψεις μόνο στον κόσμο, και όποιος τολμήσει να πει κάτι διαφορετικό τότε είτε υβρίζεται, είτε προσβάλλεται, είτε λοιδορείται είτε, τέλος πάντων, έχει μία αντιμετώπιση τελείως χυδαία…. Αυτό γίνεται εδώ. Κάποιοι, λοιπόν, κύριε Πρόεδρε, το υπηρετούν αυτό το πράγμα και παίζουν θέατρο εδώ πέρα και κάποιοι προσπαθούν να κάνουν τα αυτονόητα…».