Χανιά: Ικανοποιημένος ο Δήμαρχος Χανίων από τις δηλώσεις Μπακογιάννη για τους Ιταλικούς στρατώνες

0
73

Ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, εμφανίζεται ικανοποιημένος από τις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη για τους ιταλικούς στρατώνες. 

Η δήλωση Βάμβουκα:

“Θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου για τη δήλωση της Βουλευτή Χανίων, Ντόρας Μπακογιάννη, σχετικά με την παραχώρηση του κτιρίου των Ιταλικών Στρατώνων στο Δήμο Χανίων. 
Η κα. Μπακογιάννη είναι συνεπής στη δέσμευση, που διατύπωσε την επομένη της πυρκαγιάς, όταν είχε δημόσια δηλώσει ότι υιοθετούσε την πρότασή μου για τη δημιουργία εκεί του νέου Δημαρχείου Χανίων.

Το εν λόγω αίτημα το είχα υποβάλλει για πρώτη φορά στις 10/8/2016 προς τον τότε Υπουργό Εθνικής Άμυνας. Η πρότασή μου αυτή έχει γίνει επίσης ομόφωνα αποδεκτή από το Δημοτικό μας Συμβούλιο με την υπ΄ αριθμ. 524/2018 Απόφασή του και είμαι βέβαιος ότι το ίδιο θα ισχύσει και για τη νέα δημοτική αρχή. 

Θα συμφωνήσω με την κα. Μπακογιάννη ότι το υπάρχον κτίριο είναι ακατάλληλο από άποψης λειτουργικότητας, μεγέθους και αισθητικής. Στα Χανιά αρμόζει ένα κτίριο αντίστοιχο της ιστορίας και των αναγκών του Δήμου μας”.