Χανιά: Σε ποια σχολεία πήγε ο Νίκος Καλογερής για τον αγιασμό(φώτο)

0
92

Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκου Καλογερή πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στις 09:30 το πρωί στο 2ο Γενικό Λύκειο Χανίων στην οδό Κοραή. 

Ο νέος Αντιπεριφεριάρχης Χανίων ευχήθηκε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά. Συγκεκριμένα στις δηλώσεις του ο κ. Καλογερής ευχήθηκε στους μαθητές καλή σχολική χρονιά με δύναμη ειδικά στα παιδιά της τρίτης λυκείου που φθάνουν στο τέλος της πορείας της σχολικής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων δεν παρέλειψε να δώσει και συμβουλές στους μαθητές σχετικά με την διαχείριση του χρόνου τους, αλλά και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην χρήση του διαδικτύου. 

Στον αγιασμό του σχολείου παρευρέθηκε επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γιάννης Γιαννακάκης και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Στέλιος Ζερβάκης. Μάλιστα ο κ. Γιαννακάκης ανακοίνωσε ότι υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο που θα εφαρμοστεί από το Δήμο Χανίων και θα συνδέσει την παιδεία με τον πολιτισμό. Πρόκειται για το πρόγραμμα «Αμάλθεια».

Στις 08.30 ο κ. Καλογερής είχε επισκεφθεί το 5ο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο στη Νέα Χώρα, ενώ στις 10.00 βρέθηκε στον αγιασμό του 2ου Γυμνασίου Χανίων.