Χανιά: Στο ενετικό λιμάνι το πολυτελές γιοτ «Soprano»| φωτο

0
117

Στο ενετικό λιμάνι των Χανίων έχει δέσει το υπερπολυτελές γιοτ «Soprano», που έχει τραβήξει τα… βλέμματα των διερχομένων. 

Το «Soprano» είναι ένα πολυτελές γιοτ, μήκους 38,25m που προσφέρεται για ιδανικές διακοπές, αρκεί κάποιος να έχει τη δυνατότητα να διαθέσει από 100.000 έως  110.000 ευρώ την εβδομάδα, για την ενοικίασή του.

Το πολυτελές  γιοτ κατασκευάστηκε το 2017 από τον Hakvoort.

Μπορεί να φιλοξενήσει έως και 8 άτομα σε 4 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένης μιας κύριας σουίτας, μιας διπλής καμπίνας και δύο δίδυμων καμπινών, ενώ το πλήρωμά του είναι 7 άτομα. 

Είναι κατασκευασμένο από χάλυβα και αλουμίνιο. Με ταχύτητα ταξιδιού 11 κόμβων, μέγιστη ταχύτητα 12,5 κόμβων και απόσταση 3800nm ​​από τις δεξαμενές καυσίμων των 45.000 λίτρων, είναι ο τέλειος συνδυασμός απόδοσης και πολυτέλειας.

Ο εκλεπτυσμένος εξωτερικός σχεδιασμός και η μηχανική του πολυτελούς πλοίου είναι έργο της Diana Yacht Design. Το εσωτερικό του σκάφους σχεδιάστηκε από τον Felix Buytendijk Yacht Design

Το «Soprano» διαθέτει ακόμη:
Κλιματισμό, Σταθεροποιητές στην άγκυρα, Σταθεροποιητές σε εξέλιξη, Σύνδεση WiFi στο πλοίο, Τζακούζι κατάστρωμα, Εξοπλισμός γυμναστικής / άσκησης