Χανιά: Στον ανακριτή ο 27χρονος δολοφόνος της Αμερικανίδας βιολόγου

0
384

Την πόρτα της ανακρίτριας Χανίων πέρασε το πρωί της Παρασκευής ο 27χρονος, κατ’ ομολογία δολοφόνος της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton προκειμένου ν’ απολογηθεί. 

Ο νεαρός αγρότης έφτασε στα Δικαστήρια Χανίων λίγο μετά τις 10:30 το πρωί, ανέκφραστος, χωρίς να κάνει καμία δήλωση και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. 

Ο 27χρονος, Γιάννης Παρασκάκης, οδηγήθηκε την περασμένη Τετάρτη στον εισαγγελέα αλλά όπου έλαβε και πήρε 48ωρη προθεσμία για ν’ απολογηθεί.

Υπενθυμίζεται πως ο δικηγόρος του παραιτήθηκε και αφού κανείς από τους δικηγόρους της Κρήτης δεν επιθυμούσε να αναλάβει την υπεράσπισή του, το δικαστήριο του όρισε νέο δικηγόρο προκειμένου να συνεχιστεί η διαδικασία. 

Χθες, μάλιστα κατόπιν η Ελληνική Αστυνομία κατόπιν εισαγγελικής εντολής, έδωσε στην δημοσιότητα τα στοιχεία και την φωτογραφία του κατ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της Αμερικανίδας Σούζαν Ίτον. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά της, η οικογένειά του 27χρονου, που είχε συλληφθεί και για εμπρησμό, αναμένεται, αναμένεται να προχωρήσει σε δήλωση προς τα ΜΜΕ με την οποία θα ζητά συγγνώμη από την οικογένεια της 60χρονης αλλά και τη δίκαιη τιμωρία του Γιάννη Παρασκάκη.

Κεντρική φωτογραφία από intimenews.gr