Πολύωρη μάχη με τις φλόγες, έδωσαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας για να κατασβέσουν τις εστίες της πυρκαγιάς, που ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης, στο χωριό Αγριλές, του Δήμου Καντάνου Σελίνου.
Η πυρκαγιά ξεκίνησε συμφωνα με πληροφορίες, από αυτοκίνητο το οποίο, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμή συνθήκες πήρε φωτιά.

Η φωτιά πήρε κατεύθυνση προς την κοινότητα Ροδοβάνι, με τους δεκάδες πυροσβέστες με τι συνδρομή και ενασέριων μέσων κλαθώς και εθελοντών, να καταβάλουν τιτάνια προσπάθεια, να τη θέσουν υπό έλεγχο.
Το απόγευμα δόθηκε εντολή εκκένωσης των χωριών Μάζας και Παπαδιανών από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.


Το πρωί της Πέμπτης με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησε η νέα προσάθεια κατασβεσης, των διάσπαρτων εστιών, με τη συνδρομή και εναέριων μέσων.
(Κεντρική φωτογραφία από ΕΡΤ)
















