Εκκίνηση με το… Υπερκοπέλι Olympic!!!

0
202

Ένας αγώνας αλλιώτικος από τους άλλους, ένας «αγώνας για τη ζωή», με σκοπό τη συμμετοχή και όχι τη νίκη, χωρίς κατακτήριες θέσεις και επίσημη χρονομέτρηση, θα διεξαχθεί για έβδομη χρονιά φέτος στα Χανιά.

Πρόκειται για το γνωστό πια σε όλους μας «Υπερκοπέλι» που φέτος μεγαλώνει ακόμα περισσότερο, γίνεται διήμερο και αγκαλιάζει καινούργιες δράσεις.

Για πρώτη χρονιά, λοιπόν, φετός οι δράσεις του Υπερκοπελιού απλώνονται σε δύο μέρες. Η πρώτη μέρα, ξεκίνησε με ένα καινούργιο αγώνα ολυμπιακού τριάθλου, το Υπερκοπέλι Olympic, που απευθύνεται σε αθλητές και, αντίθετα με το Υπερκοπέλι, είχε χρονομέτρηση και κατάταξη.

iperkopeli-2016

Ακολούθησε μια ακόμα καινούργια δράση, οι «Ανοιχτοί Ορίζοντες», αγώνας δρόμου δυναμικού περπατήματος 5 χλμ, χωρίς χρονομέτρηση και κατάταξη, στον οποίο οι συμμετέχοντες προσφέρουν το μισό κόστος της συμμετοχής τους σε όποιο φιλανθρωπικό σωματείο της πόλης μας επιθυμούν από όσα δήλωσαν συμμετοχή.

iperkopeli-2016-v

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε «Πιλάφι πάρτι» για τους συμμετέχοντες με παράλληλη συναυλία από τα συγκροτήματα των Χάρη και Γιώργη Παντερμάκη και του Μάνου Μαλαξιανάκη.

Η πρώτη μέρα θα ολοκληρωθεί με Camping night, δηλαδή διανυκτέρευση των συμμετεχόντων σε σκηνές στο χώρο των Αγίων Αποστόλων.

Η δεύτερη μέρα, Κυριακή 2 Οκτώβρη, αποτελείται από τις γνωστές δράσεις του Υπερκοπελιού. Ξεκινά με το Υπερκοπελάκι, για τρίτη χρονιά φέτος.

Ακολουθεί το Υπερκοπέλι, στη συνέχεια πάρτι στην παραλία και, τέλος, για δεύτερη χρονιά, ο διασκεδαστικός αγώνας «Σούπερ ήρωες».


iperkopeli-1