Η γενέτειρα του τίμησε τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ευάγγελο Αποστολάκη

0
102

Μια όμορφη εκδήλωση διοργάνωσαν το βράδυ του Σαββάτου στο Γεράνι ,ο Πολιτιστικός Σύλλογος» Καμάρι» , η Τοπική Κοινότητα, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου και ο Αθλητικός Σύλλογος «Ποσειδών» προκειμένου να τιμήσουν ένα δικό τους άνθρωπο , τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ κ. Ευάγγελο Αποστολάκη.

geetha-2

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, του νέου δημοτικού μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργης Μαρινάκης, φίλος και συμμαθητής του Αρχηγού, ο οποίος αναφέρθηκε στην ζωή και την προσφορά του ενώ ο μεγάλος Βασίλης Σκουλάς τραγούδησε για χατίρι του Αρχηγού , γεγονός που τον συγκίνησε.

geetha-4

 

Τιμητικές πλακέτες του απένειμαν όλοι οι διοργανωτές και εκείνος φανερά συγκινημένος, τους έδωσε πλακέτα με το σήμα του ΓΕΕΘΑ.

geetha-3

Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης κ, Ευγένιος του απένειμε ασημένια πλακέτα με το λάβαρο του Αρκαδίου και είπε ότι την εκδήλωση αυτή την κατατάσσει στις εκδηλώσεις της Αρκαδικής Εθελοθυσίας.

ΠΗΓΗ:rethemnosnews.gr