Κ. Πρωτοπαπαδάκης: Η Δημοτική Αρχή δεν έχει δημοτικούς συμβούλους στις πιο σημαντικές επιτροπές

0
169

Δεν πήραν σταυρό προτίμησης τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και την Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, από την παράταξη του Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, Για τα Χανιά, και έτσι ακυρώθηκαν τα μέλη που επιλέχθησαν ως αναπληρωματικά από τη Δημοτική Αρχή. 

Την απόφαση της Συντονίστριας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης με την ακύρωση των αναπληρωματικών μελών, σχολιάζει ο Κώστας Πρωτοπαπαδάκης, δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη, Για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας. 

Χαρακτηριστικά ο κ. Πρωτοπαπαδάκης σημειώνει:

«Η πρώτη θεσμική αστοχία για την παράταξη του νέου Δημάρχου Χανίων Κ. Π. Σημανδηράκη καταγράφεται στις δημαιρεσίες που έλαβαν χώρα για την ανάδειξη των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Χανίων, μετά και τις σχετικές αποφάσεις ελέγχου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, στις αποφάσεις ελέγχου νομιμότητας με ΑΔΑ: ΩΧΞΜΟΡ1Θ-Τ7Ζ και ΑΔΑ: Ψ5ΩΠΟΡ1Θ-5ΑΝ, η παράταξη του Δημάρχου δεν θα έχει αναπληρωματικά μέλη στις δύο παραπάνω σημαντικές επιτροπές του Δήμου».