Καταδίωξη ψαροντουφεκάδων από λιμενικούς στην Κρήτη

0
104

Σκηνές από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι στο λιμάνι των Μαλίων με πρωταγωνιστές δύο άνδρες που είχαν πέσει παράνομα στη θάλασσα με μπουκάλες και οι οποίοι στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν από τους Λιμενικούς, έβαλαν σε κίνδυνο τη ζωή μίας γυναίκας.

Όλα ξεκίνησαν όταν το προσωπικό του Λιμενικού, περίμενε τους δύο άνδρες τους οποίους παρακολουθούσε, να βγουν στη στεριά.

Στη συνέχεια και ενώ εκείνοι επέστρεψαν στο λιμανάκι, οι Λιμενικοί τους είπαν να κατέβουν από το σκάφος προκειμένου να τους κάνουν το σχετικό έλεγχο. Κι ενώ αρχικά οι δύο άνδρες φάνηκε ότι ανταποκρίνονταν στις οδηγίες των λιμενικών, η συνέχεια έμελλε να είναι περιπετειώδης καθώς αυτό που ακολούθησε θύμισε σκηνή από ταινία.

Σύμφωνα με το ekriti ο ένας που επέβαινε στο σκάφος, ένας 50χρονος, προσπάθησε να ξεφύγει ωστόσο ένας από τους άνδρες του Λιμενικού βούτηξε στη θάλασσα και κατάφερε να ανέβει σε αυτό και να τον ακινητοποιήσει. Ο δεύτερος από τους δύο, είχε προλάβει να μπει στο πολυτελές του αυτοκίνητο. Δεν δίστασε μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, να απειλήσει μία γυναίκα λιμενικό που συμμετείχε στην επιχείρηση.

Συγκεκριμένα, όταν η Λιμενικός πλησίασε το αυτοκίνητό του, εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και απειλώντας ότι θα την πατήσει, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κατάφερε να ξεφύγει. Ο 50χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου ενώ ο άλλος αναζητείται ενώ για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και ο Εισαγγελέας.

Πηγή: ekriti