Κρήτη: «Ξύπνησε» ο 53χρονος που ακρωτηριάστηκε

0
215

Mετά το τραγικό εργατικό ατύχημα και τις «φουρτούνες» που βίωσε 53χρονος που τραυματίστηκε σε εργατικό ατύχημα στις Μελέσες, ήρθε μια αχτίδα φωτός για τον τραυματία. Αν και ο ακρωτηριασμό των κάτω άκρων προκάλεσε φόβο για την πορεία της υγείας του, τελικά υπήρξε ένα βήμα μπροστά για την πορεία της υγείας του.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Φανουργιάκη « ο 53χρονος αποσωληνώθηκε και παραμένει για νοσηλεία στην εντατική».

Η αγωνία για την οικογένειά του όμως συνεχίζεται μέχρι να διαφύγει ο 53χρονος εντελώς τον κίνδυνο μετά το φρικτό εργατικό ατύχημα.

Τώρα η οικογένεια και οι οικείοι του έχουν έναν νέο ρόλο. Να στηρίξουν τον άνθρωπο τους, καθώς από τη μία στιγμή στην άλλη, έχασε τα πόδια του και θα πρέπει να μάθει σε μία νέα ζωή. 

Το χρονικό του εργατικού ατυχήματος

Το σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε την Τετάρτη 7/8 όταν ένα μηχάνημα τύπου κλαρκ έπεσε επάνω στον 53χρονο. Αποτέλεσμα του τραυματισμού του ήταν ο 53χρονος να μεταφερθεί αρχικά στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στα πόδια και στη συνέχεια να μεταφερθεί για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ. Δυστυχώς ο τραυματισμός στα κάτω άκρα ήταν τόσο σοβαρός που οδήγησε στον ακρωτηριασμό των δύο ποδιών του 53χρονου.

Η οικογένειά του ελπίζει να βγει νικητής μέσα από αυτή την περιπέτεια.

με πληροφορίες από: neakriti