Ο Λ. Αυγενάκης στον Ημιμαραθώνιο της Κρήτης- Μετά τα 5 χλμ το… έριξε στο χορό| φωτο

0
54

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, που συμμετείχε στον παράλληλο δρόμο των 5χλμ, στο πλαίσιο του Ημιμαραθωνίου της Κρήτης, στο Αρκαλοχώρι, τόνισε μετά τη λήξη της διοργάνωσης:

«Η επιτυχία του Ημιμαραθωνίου της Κρήτης, στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου, είναι κάθε χρόνο και μεγαλύτερη από το 2015. Έχει εξελιχθεί σε πρότυπη δρομική διοργάνωση μαζικού αθλητισμού, τόσο για αθλητές, Έλληνες και ξένους, όσο και για ερασιτέχνες δρομείς, που ασπάζονται το πόσο σημαντική για την υγεία μας είναι η άσκηση.

Οι χιλιάδες φετινές συμμετοχές και η άρτια διεξαγωγή του Ημιμαραθωνίου, αλλά και των 10χλμ, 5χλμ, 1.000μ. και 200μ. για ΑμεΑ, το καταδεικνύουν περίτρανα.

Μέσα από τέτοιες διοργανώσεις οι τοπικές κοινωνίες και κυρίως τα παιδιά, η νεολαία, έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά σπουδαίους αθλητές και να παρακινηθούν, να εξελιχθούν, ενώ ενισχύεται παράλληλα και ο, κρίσιμος για την ανάπτυξη κάθε περιοχής, τομέας του αθλητικού τουρισμού.

Μπράβο στον Αθλητικό Σύλλογο Υγείας (ΑΘΛΗ.Σ.Υ.), στους δεκάδες εθελοντές και στους σημαντικούς χορηγούς που στηρίζουν τέτοιες αξιοθαύμαστες πρωτοβουλίες, αποδεικνύοντας ότι ο αθλητισμός σε οποιαδήποτε μορφή του δεν χρειάζεται και δεν πρέπει να είναι μόνο κρατικοδίαιτος».

Μετά τα 5 χλμ το… έριξε στο χορό

Δεν ήταν αρκετός ο ημιμαραθώνιος Κρήτης για να κουράσει τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και αμέσως μετά το… έριξε στο χορό με τον αγαπημένο του κουμπάρο και «αθεράπευτο», όπως λέει ο ίδιος, δρομέα μεγάλων αποστάσεων Κωστή Μανιουδάκη!

Ως γνωστόν ο Λευτέρης Αυγενάκης είναι λάτρης της άσκησης και της υγιεινής ζωής και τα τελευταία χρόνια που διεξάγεται ο ημιμαραθώνιος στο νησί μας είναι πιστός στο ετήσιο ραντεβού του.