Λ. Κοπάσης: Σημαντική πρωτοβουλία της κυβέρνησης για την αποκατάσταση του ΟΑΚ

0
109

Ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Λευτέρης Κοπάσης, με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρεται στην πρωτοβουλία, μέσω νομοθετικής ρύθμισης, που προωθεί η κυβέρνηση για την αποκατάσταση του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης ως προς τις αρμοδιότητές του.

Συγκεκριμένα ο κ. Κοπάσης αναφέρει:

Η ταχύτητα επίτευξης των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων πιο γρήγορα και από αυτές τις προεκλογικές της δεσμεύσεις απο την σημερινή κυβέρνηση, εντυπωσιάζει θετικά και προδικάζει το αναπτυξιακό άλμα για την πατρίδα.

Στην Κρήτη την επαλήθευση σηματοδοτεί η αποκατάσταση του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης ως προς τις αρμοδιοτητές του πράγμα για το οποίο έχουν εκφραστεί οι αρμόδιοι Υπουργός και Υφυπουργός, όσο επισης και η θεσμική θωράκισή του με την άμεση διασύνδεση του Υποδομών με τον Οργανισμό στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Η γνώση μου και η εμπειρία μου της λειτουργίας του Οργανισμού, μου επιτρέπει να πω πόσο σημαντική είναι η πρωτοβουλία της νομοθετικής ρύθμισης που γνωρίζω ότι έχει αναληφθεί από τον ‘’επισπεύδοντα’’ και εύχομαι να ολοκληρωθεί με επιτυχία.