Με επιτυχία κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στο Λασίθι

0
23

Μετά από την Ιεράπετρα το 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή πέρασε και από τον Άγιο Νικόλαο σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία

Το Φεστιβάλ αγκαλιάστηκε από δεκάδες λαού και νεολαίας, αποδεικνύοντας πως έχουμε τις δυνάμεις για να φτιάξουμε «έναν κόσμο λέφτερο, ανοιχτό, γεμάτο ελπίδα»… τον Σοσιαλισμό!

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προβολή βίντεο για τα 20 χρόνια από τον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας, ομιλία από την Αφροδίτη Μπόμπολη, μέλος του Γραφείου του Κ.Σ. της ΚΝΕ. Τέλος μεγάλη συναυλία με τον Μάνο Παπαδάκη και τον Νικόλα Εβαντινό.

Στον χώρο του Φεστιβάλ δέσποζε το στέκι της ΚΝΕ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, όπου φιλοξενήθηκε και το ΚΕΘΕΑ του Αγίου Νικολάου. Το στέκι περιλάμβανε έκθεση, παιχνίδι Quizdom, και φυσικά τον Οδηγητή με την νέα μπροσούρα της Επιτροπής κατά των ναρκωτικών του ΚΣ της ΚΝΕ , με τίτλο: «Ψάξε την πραγματική ουσία, πες όχι σε όλα τα ναρκωτικά». Χρειάζεται να σημειωθεί πως το στέκι κέντρισε το ενδιαφέρον των επισκεπτών, κάτι που διαφαινόταν και τις μέρες πριν το Φεστιβάλ με τους Αγιονικολιώτες, μικρούς και μεγάλους να δίνουν συγχαρητήρια γι αυτήν την πρωτοβουλία στα μέλη της ΚΝΕ που προπαγάνδιζαν το στέκι διακινώντας αντίστοιχο ερωτηματολόγιο.

Ακόμα πρώτη φορά σε Φεστιβάλ του Αγίου Νικολάου λειτούργησε παιδότοπος σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.