Με επιτυχία ο τελικός Κυπέλλου Μπάσκετ Ανδρών στα «Δύο Αοράκια»| φωτο

0
16

Σε ατμόσφαιρα γιορτής με την παρουσία χιλιάδων μαθητών,μαθητριών,φοιτητών,Αθλητών και κόσμου έγινε στό κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο στα «Δυο Αοράκια» Ηρακλείου για τρίτη συνεχή χρονιά, με την διοργάνωση της ΕΚΑΣΚ και της ΕΟΚ, ο τελικός του Κυπέλλου Μπάσκετ Ανδρών που φιλοξενείται στην πόλη μας με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου.

Τα παιδιά,οι εκπρόσωποι τής Περιφέρειας και του Δήμου Ηρακλείου,ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Συριγωνάκης,ο Αντιδήμαρχος Κώστας Βαρδαβάς και όλοι οι συμμετέχοντες χειροκρότησαν θερμά τους δύο διεκδικητές του τίτλου,τις ομάδες του Προμηθέας Πάτρας και της ΑΕΚ σε μία αναμέτρηση-γιορτή.

Παράλληλα σε μήνυμά του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης συνεχάρη όλους τους Αθλητές, συνδιοργανωτές και συμμετέχοντες μαθητές, μαθήτριες, φοιτητές στην μεγάλη γιορτή του Αθλητισμού και ότι, η Κρήτη έχει την δυνατότητα και την εμπειρία στην υλοποίηση μεγάλων Αθλητικών διοργανώσεων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Συριγωνάκης και ο Αντιδήμαρχος Κώστας Βαρδαβας,δήλωσαν ότι ήταν ένα συναρπαστικό παιγνίδι σε αθλητικά πλαίσια, μια γιορτή του Αθλητισμού που συμμετείχαν και χάρηκαν χιλιάδες παιδιά,μαθητές,μαθήτριες,φοιτητές, αθλητές.

Παράλληλα οι κκ Συριγωνάκης και Βαρδαβάς,πρόσθεσαν ότι ,Περιφέρεια και Δήμος έχουν αποδείξει κατ’ επανάληψη πως έχουν την ικανότητα και την εμπειρία -τεχνογνωσία να πραγματοποιούν στο νησί σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις με επιτυχία.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης σε μήνυμά του συνεχάρη τις δύο ομάδες για την συμμετοχή τους στον τελικό,όπως και όλους που δούλεψαν και παραβρέθηκαν στην μεγάλη διοργάνωση του τελικού η οποία ηταν μια μεγάλη γιορτή του Αθλητισμού
Ως Περιφέρεια Κρήτης, όπως ανέφερε ο κ Αρναουτάκης,με ιδιαίτερη χαρά συμμετέχουμε, για μια ακόμα φορά, στη διοργάνωση του Τελικού Κυπέλλου Μπάσκετ 2020,και πρόσθεσε:

«Ήταν ένας αγώνας που σηματοδοτεί την ολοκλήρωση μιας συναρπαστικής πορείας για το Ελληνικό Μπάσκετ και μας γεμίζει αισιοδοξία για ακόμα πιο λαμπρές μέρες των ομάδων της χώρας.
Καλωσορίσατε στο Ηράκλειο και αποχαιρετούμε τώρα όλους τους αθλητές, τις τεχνικές ηγεσίες των ομάδων, τις διοικήσεις, και τους συνοδούς τους.
Συγχαίρουμε ιδιαίτερα την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και όλους τους φορείς που συμμετείχαν στη διοργάνωση. Μια διοργάνωση που αποδεικνύει ότι το Ηράκλειο και η Κρήτη αναβαθμίζουν συνεχώς τη θέση τους στο αθλητικό στερέωμα.”