Μία Porsche 917 του 1970 σε ταράτσα στην Σαντορίνη

0
348

Η πιο εμβληματική Porsche 917, η πρώτη που έδωσε νίκη στους Γερμανούς στον 24ωρο αγώνα του Le Mans το 1970, βρέθηκε (μέσα από την οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή) για ένα πρωί στην Σαντορίνη και τις περίφημες λευκές ταράτσες των σπιτιών.

Οι εικόνες δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στον λογαριασμό του «Type7» διαδικτυακού περιοδικού της Porsche με την λεζάντα: «Is it just us, or does literally everyone seem to be in Greece this summer?» (είναι η εντύπωσή μας ή όλοι έχουν πάει για διακοπές στην Ελλάδα;)

Η δημιουργία των εικόνων είναι δουλειά του Tom Wheatley, (Άγγλος φωτογράφος με έδρα στην Γαλλία) ο οποίος ειδικεύεται στην δημιουργία εικόνων μέσω του photoshop. Ο Wheatley χρησιμοποιεί πρωτοποριακές τεχνικές για πελάτες του όπως η Porsche, η BMW, η Skoda, Piëch και πολλοί άλλοι. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι στιγμές που εικόνες του Wheatley έχουν προκαλέσει ποικίλες εντυπώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όσοι δεν πιστεύετε πως οι φωτογραφίες είναι «φτιαγμένες» σας πληροφορούμε πως η Porsche 917 /023 ή αλλιώς «αυτό το καταραμένο πράγμα» όπως τη αποκαλούσαν οι οδηγοί της αγωνιστικής ομάδας, λόγω της κακής οδικής της συμπεριφοράς, είναι στο Goodwood Festival of Speed όπου την οδηγεί ο Richard Atwood.

Πηγή: newauto.gr