Μουσικοθεατρική παράσταση προς τιμήν των 100 χρόνων του ΚΚΕ στο Ηράκλειο

0
62

Εκδήλωση προς τιμήν των 100χρονων του ΚΚΕ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Δεκέμβρη στις 8:00μμ στον κινηματογράφο «ΑΣΤΟΡΙΑ», στο Ηράκλειο, σύμφωνα με σημερινό δελτίο τύπου του Γραφείου Τύπου της Κ.Ο. Ηρακλείου του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας.

Αναλυτικά το σχετικό ενημερωτικό δελτίο τύπου

Η κεντρική πολιτική-πολιτιστική εκδήλωση της ΤΕ προς τιμήν των 100χρονων του ΚΚΕ θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 1 Δεκέμβρη στις 8:00μμ στον κινηματογράφο «ΑΣΤΟΡΙΑ». Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει πολιτική ομιλία του Γραμματέα της ΤΕ Ηρακλείου Ανδρέα Κοκοσάλη και μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΚΕ: την πιο όμορφη θάλασσα δεν την ταξιδέψαμε ακόμη…».

Η παράσταση αποτελεί πρωτότυπη καλλιτεχνική παραγωγή, της Κομματικής Οργάνωσης Ηρακλείου, με σενάριο και σκηνοθεσία του σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρωνίτη. Πρόκειται για παράσταση με αφηγητές, θεατρικές δράσεις, κινηματογραφικές παρεμβάσεις, μουσικά μέρη και ποιητικές απαγγελίες, που αποδίδει ένα πολιτικό χρονικό της 100χρονης ιστορίας του ΚΚΕ, εκλαϊκεύοντας βασικά συμπεράσματα στρατηγικής, το ίδιο το Πρόγραμμα του ΚΚΕ.

Συντελεστές της είναι πανελλαδικά καταξιωμένοι επαγγελματίες καλλιτέχνες του θεάτρου, ερασιτέχνες ηθοποιοί και τεχνικοί, η θεατρική ομάδα Ηρακλείου της ΚΝΕ καθώς και πολλά μέλη και φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ.

Η είσοδος θα γίνεται με προσκλήσεις που διατίθενται από τις οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ.