ΝΟΧ: Πρώτη συνάντηση με τη νέα διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων

0
19

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων θέλει να ευχηθεί στη νέα διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων και στον πρόεδρο, Μανώλη Κουριδάκη, καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει.

Παράλληλα, γίνεται γνωστό ότι την περασμένη Κυριακή 1 Δεκεμβρίου υπήρξε η πρώτη συνάντηση με το προεδρείο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, μια συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο μέσα σε εξαιρετικό κλίμα.

Το συμπέρασμα που προκύπτει, είναι η καλή διάθεση για καλή συνεργασία και από τις δύο πλευρές. Ο Ναυτικός Ομιλος είναι διατεθειμένος στο μέτρο που μπορεί να βοηθήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, όπως άλλωστε κάνει εδώ και πολλά χρόνια. Η συνέχιση της ομαλής λειτουργίας του κολυμβητηρίου είναι το μείζον ζήτημα, πάνω απ’ όλα για την υγεία και τη διασκέδαση των παιδιών μας.

Από ‘κει και πέρα, η νέα διοίκηση του ΕΑΚ, τόνισε ότι θα κάνει το καλύτερο που μπορεί προκειμένου να διορθωθούν χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν το κολυμβητήριο. Οι παρεμβάσεις που σκοπεύει να κάνει θα είναι άμεσες και ουσιαστικές πάντα σε συνεργασία με την Πολιτεία και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ευχόμαστε στη νέα διοίκηση του ΕΑΚ καλή δύναμη στο έργο της και ελπίζουμε σε μία πραγματικά γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία.