Ντόρα Μπακογιάννη από τα Χανιά: «Δεσμεύομαι ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας»

0
300

Την κεντρική προεκλογική της ομιλία πραγματοποίησε στην πλατεία Θερίσου, στο Μεϊντάνι, η υποψήφια βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, παρουσία πλήθος κόσμου.

Στην ομιλία της η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε για το όραμα που έχει για τον τόπο της όπως αποκαλεί τα Χανιά.

Publiée par Ντόρα Μπακογιάννη – Dora Bakoyannis sur Vendredi 5 juillet 2019

 

«Δική μου ευθύνη είναι να βγω μπροστά, δική μας ευθύνη είναι η δέσμευση για κοινή προσπάθεια, γιατί ένας κούκος δεν φέρνει ποτέ την άνοιξη όσο κι αν το προσπαθήσει. Από σας ζητώ να μου δώσετε αυτή την Κυριακή τη δύναμη να αναλάβω την ευθύνη και ξια μου εμένα»τόνισε η υποψήφια βουλευτής Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη, στα αδέρφια της τους Χανιώτες όπως τους αποκάλεσε.

«Την Κυριακή, δεν μπορεί και δεν πρέπει να λείψει κανένας από τις κάλπες. Ούτε ένας. Εμείς οι Χανιώτες έχουμε κι ένα ξεχωριστό στοίχημα μπροστά μας. Να φέρουμε πρώτη τη Νέα Δημοκρατία στο νομό μας κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ από την μεταπολίτευση και μετά. Θα είναι ένα ηχηρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής.»

Κλείνοντας, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την αγάπη του και υπογράμμισε πως: «Δεσμεύομαι ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας ανταποδίδοντας και την αγάπη και την εμπιστοσύνη. Δεσμεύομαι ότι τα Χανιά θα έχουν και πάλι φωνή ισχυρή και αποτελεσματική»