Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης κατηγορεί τον Περιφερειάρχη Κρήτης για ανεπάρκεια

0
128

Για το Μεταφορικό Ισοδύναμο σχολιάζει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης με καυστικό τρόπο σχολιάζει την καθυστερημένη αντίδραση του Σταύρου Αρναουτάκη, για τη διεκδίκηση του μεταφορικού ισοδύναμου. 

Αναλυτικά το σχόλιο του ΑΛ. Μαρκογιαννάκη:

Καλώς τον κι ας άργησε!

Επιτέλους ο κ. Αρναουτάκης το κατάλαβε και κάλεσε τους παραγωγικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς του νησιού προκειμένου να παρθούν αποφάσεις για το Μεταφορικό Ισοδύναμο. Καλώς τον κι ας άργησε! 9 χρόνια θητείας δε του έφτασαν για να μάθει να αντιδρά και να παίρνει πρωτοβουλίες για το νησί μας.

Ετεροχρονισμένα για μια ακόμη φορά αναζητά λύσεις και συνεργασίες για να μπορέσει να διεκδικήσει τα όσα η Κρήτη δικαιούται. Παιχνίδια με τις λέξεις και.. άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε, μήπως και καλυφθούν οι ευθύνες, που όμως δεν καλύπτονται.

Η Κρήτη και οι Κρητικοί πληρώνουν ακριβά την ανεπάρκεια του σημερινού περιφερειάρχη.

Οι εκ των υστέρων αντιδράσεις του είναι επικίνδυνες και προκαλούν κόστος, όταν οι Κρητικοί βρίσκονται αντιμέτωποι με μία κατάφωρη αδικία και απειλείται η οικονομία του νησιού. Η Περιφέρεια βρίσκεται να «κλαίει για μία ακόμα φορά πάνω από την καρδάρα με το χυμένο γάλα», προσπαθώντας να αποφύγει τις ευθύνες της. Όλοι όμως ξέρουν και καταλαβαίνουν. Ο κ. Αρναουτάκης δεν μπορεί να ξεγελάσει κανέναν πια…