Πολύς κόσμος και ενθουσιασμός στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Ηρακλείου| φωτο

0
327

Παρουσία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο κέντρο «Αναδρομές» στις Αρχάνες η καθιερωμένη κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

Στην αίθουσα που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, εκτός του αρχηγού του κόμματος, παραβρέθηκαν φίλοι και μέλη του κόμματος, από ολόκληρη τη Κρήτη.

Μεταξύ αυτών και πολλά σημαντικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, όπως ο γραμματέας του κόμματος και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, ο τέως πρόεδρος της Ν.Δ Βαγγέλης Μεϊμαράκης,  ο γραμματέας της Κ.Ο. Κώστας Τσιάρας και ο επικεφαλής της Ευρωομάδας της Ν.Δ, Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βαγγέλης Καρκανάκης καλωσόρισε τον «Κρητικό πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη», ενώ χαρακτήρισε «μάχη των μαχών» τις εθνικές εκλογές, τονίζοντας ότι «η αποψινή εκδήλωση στέλνει μήνυμα νίκης της ΝΔ αλλά και πρωτιάς για πρώτη φορά στον νομό Ηρακλείου».

«Η Κρήτη βρίσκεται ψηλά στο κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ. Θέματα υποδομών, θέματα ανάπτυξης που χρονίζουν για πολλές δεκαετίες για τον επόμενο Πρωθυπουργό της χώρας, τον Κ. Μητσοτάκη, αποτελούν προτεραιότητα! Είμαστε βέβαιοι ότι και στην Κρήτη θα κυριαρχήσουμε εκλογικά», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γραμματέας Π.Ε της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης. 

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Πλακιωτάκης σημείωσε ότι η Κρήτη στέλνει μήνυμα νίκης σε όλες τις κάλπες ενώ ο βουλευτής Γιάννης Κεφαλογιάννης τόνισε απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη: «Σήμερα σε καλωσορίζουμε ως πρόεδρο της ΝΔ, αύριο θα σε καλωσορίσουμε ως πρωθυπουργό όλων των Ελλήνων. Και για αυτό θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.»

Τον λόγο έλαβε και ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Κρήτης κ. Αλ. Μαρκογιαννάκης, οποίος χαρακτηριστικά σημείωσε ότι: «Ευχαριστώ θερμά τη ΝΟΔΕ Ηρακλείου για την ευκαιρία που μου δίνει σήμερα, στο πλαίσιο αυτής της ζεστής, οικογενειακής θα έλεγα, εκδήλωσης, να μοιραστώ μερικές σκέψεις μου μαζί σας. Και πάνω απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Τον ευχαριστώ που αποδεικνύει στην πράξη ότι εννοεί κάθε συλλαβή και κάθε γράμμα της λέξης «ανανέωση»»

Tο πρωί του Σαββάτου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα αναχωρήσει από το Ηράκλειο και θα επισκεφθεί διαδοχικά την Αγία Βαρβάρα, τους Άγιους Δέκα, τη Γεωργική Σχολή και το Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσσαράς, τις Μοίρες, το Τυμπάκι, το Ασήμι, τον Πύργο, το Πέραμα και τα Ανώγεια.