Προσπάθειες να επαναλειτουργήσει τον Δεκέμβριο o Thomas Cook Γερμανίας!

0
38

Επιστολή σε Έλληνες ξενοδόχους απέστειλε σύμφωνα με πληροφορίες, η διευθύνουσα σύμβουλος της Thomas Cook Touristik GmbH, Stefanie Berg, με την οποία του ενημερώνει ότι γίνεται προσπάθεια να επαναλειτουργήσει το τμήμα του Thomas Cook Γερμανίας.

Στην επιστολή της η κα. Berg αναφέρει ότι γίνονται εντατικές προσπάθειες να επαναλειτουργήσει η εταιρία, που έχει και τα brands Neckermann Reisen, Oeger Tours και Bucher Reisen, από την 1η Δεκεμβρίου 2019 και να ξεκινήσει ταξίδια από την 1η Ιανουαρίου 2020.

Γράφει στην επιστολή η κα. Berg:

«Αυτή τη στιγμή διερευνούμε τη δυνατότητα επαναφοράς των επιχειρηματικών μα δραστηριοτήτων από 01.12.2019, για να πραγματοποιηθούν ξανά μετακινήσεις πελατών από 01.01.2020.

Για το σκοπό αυτό διεξάγουμε πολλές και εντατικές συζητήσεις με τους ενδιαφερόμενους επενδυτές.

Υπάρχει ένα τεράστιο ενδιαφέρον τόσο για ολόκληρη την ομάδα Thomas Cook Γερμανίας, όσο και για μέρη της επιχείρησης.

Προσπαθούμε να βρούμε μια λύση για το μέλλον της εταιρείας μας και ελπίζουμε ότι θα συνεχιστεί και η συνεργασία μαζί σας, που είστε ο πιο σημαντικός συνεργάτης μας, το συντομότερο δυνατό».

Και συνεχίζει ζητώντας από τους ξενοδόχους να μην ακυρώσουν την συνεργασία τους από την 1η 1ου 2020 και να υποστηρίξουν την επανεκκίνηση της εταιρίας.

H επιστολή:

ΠΗΓΗ: money-tourism.gr