«Έφυγε» ο εκδότης Γ. Αλεξόπουλος – Ανακοίνωση της ΕΣΗΕΠΗΝ

0
22

Προδομένος από την καρδιά του που τον ταλαιπωρούσε τα τελευταία χρόνια έφυγε από τη ζωή εκδότης της εφημερίδας «ΑΛΛΑΓΗ» της Πάτρας Γιώργος Αλεξόπουλος.
Ο Αλεξόπουλος ήταν ένας από τους τελευταίους παλιούς εκδότες της Πάτρας, μετά τον Σπύρο Δούκα και Χρήστο Χριστόπουλο που «έφυγαν» από την ζωή τον τελευταίο χρόνο

Ο Γιώργος Αλεξόπουλος ανήκε στον χώρο του ΠΑΣΟΚ και είχε συμβάλλει σημαντικά με την αρθρογραφία του στην διάδοση των αρχών της δημοκρατίας, της ελευθερίας και της ισονομίας.

Με ανακοίνωσή της την Κυριακή τα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου Νήσων και του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Συντακτών της ΕΣΗΕΠΗΝ, αποφάσισαν σε έκτακτη συνεδρίαση τους, να εκπροσωπηθούν τα ΔΣ στην κηδεία και να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση

Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου Νήσων και του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Συντακτών της ΕΣΗΕΠΗΝ, με θλίψη πληροφορήθηκαν το θάνατο του ιδρυτή και εκδότη της εφημερίδας «ΑΛΛΑΓΗ», Γιώργου Αλεξόπουλου, και σε έκτακτη συνεδρίαση τους αποφάσισαν, να εκπροσωπηθούν τα ΔΣ στην κηδεία και να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του.

Ο Γιώργος Αλεξόπουλος ήταν παραδοσιακός εκδότης. Η εφημερίδα που ίδρυσε και διηύθυνε για 45 χρόνια, (αρχικά εβδομαδιαία από το 1975 και ημερήσια από το 1981) διέθετε πάντοτε χώρο για παρουσίαση και προβολή όλων των πολιτικών, κοινωνικών, πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων.

Η απώλειά του αφήνει κενό στο χώρο του Τύπου.