Ταινία μικρού μήκους για την χρήση αλκοόλ από ανηλίκους

0
65

Δημιουργία ταινίας μικρού μήκους για την χρήση αλκοόλ από ανήλικους ως συνέχεια των δράσεων ευαισθητοποίησης.

Η ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Στροφή» αποτελεί συνέχεια των δράσεων του τμήματος Παιδείας του Δήμου Αγίου Βασιλείου, που αφορούν στη χρήση αλκοόλ από ανήλικους. Σε εφαρμογή της απόφασης με αρ. 151/2018 του Δημοτικού Συμβουλίου, περί  κήρυξης έτους «Αγωγής Υγείας», στοχεύει ταυτόχρονα στην  ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση του κοινωνικού συνόλου.

Γνωρίζοντας πλέον τις βλαβερές επιπτώσεις της χρήσης αλκοόλ και ιδιαίτερα σε νεαρές ηλικίες, και αφού έχουν προηγηθεί σχετικές δράσεις για τη διάδοση της γνώσης αυτής, η δημιουργία της συγκεκριμένης ταινίας έρχεται να συμπληρώσει την προσπάθεια του Δήμου για κοινωνική αφύπνιση, να στείλει σαφές μήνυμα στους νέους για αποχή από την κατανάλωση του και ταυτόχρονα, να προτείνει την υιοθέτηση υγειών τρόπων  διασκέδασης και δημιουργικής εκτόνωσης. 

Σας καλούμε λοιπόν να συμβάλλουμε όλοι,   ώστε να είναι αποτελεσματικό το σχέδιο αυτό δράσης, επ΄ οφελεία των νέων, βοηθώντας τους ταυτόχρονα να χαράξουν δρόμους που θα οδηγούν σε ένα ασφαλές αύριο αυτούς και την κοινωνία μας.

Βίντεο:  https://youtu.be/9Lfwhn3wgl0 

Δήλωση Δημάρχου Ι Ταταράκη    https://youtu.be/yprfrLz7H58

Δήλωση υπευθ. Παιδείας Α. Τσουρδαλάκη   https://youtu.be/0cdgFy5_rXw