Το «15ο Boyz Stuff Show» στην Κύπρο

0
28

Για μια ακόμη χρονιά πραγματοποιείται το Σαββατοκυρίακο 17 και 18 Νοεμβρίου 2018 στους χώρους της κρατικής έκθεσης στην Λευκωσία το μοναδικό event που έχει καταστεί θεσμός για τους λάτρεις της αυτοκίνησης και του motorsport.

Η μεγαλύτερη γιορτή της αυτοκίνησης αυτή τη χρονιά «σπάει» όλα τα προηγούμενα ρεκόρ και καλύπτει μια έκταση χώρου πέραν των 12800 τετραγωνικών.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία δουν απίστευτα μοναδικά supercars, rally, drift, dragster, ανάβασης και time attack, Clubs αυτοκινήτων όλων των brands, ηχοσυστήματα, οχήματα 4Χ4 και γενικά αυτοκίνητα που δεν βλέπουν καθημερινά στους δρόμους.

Οι λάτρεις του κλασικού θα απολαύσουν και πάλι την μεγαλύτερη έκθεση που διοργανώνεται στην Κύπρο, με συλλεκτικά κλασικά αυτοκίνητα που άφησαν εποχή.
Στην έκθεση συμμετέχουν εταιρείες με προϊόντα βελτίωσης, αξεσουάρ αυτοκινήτου, valeting, ελαστικών, λιπαντικών, καθώς και μεγάλες εταιρείες εξαρτημάτων, εργαλείων και ανταλλακτικών. Αθλητές μοτοσικλετών Enduro θα βρίσκονται εντός της έκθεσης.