Το παρασκήνιο της μεταγραφής του «Παπ» σε Πανιώνιο

0
30

Τη Δευτέρα θα πρέπει ν’ αναμένεται η ανακοίνωση της απόκτησης από τον Πανιώνιο του Γιάννη Παπανικολάου. Ο 21χρονος επιθετικός έχει ήδη υπογράψει.

Μένει, λοιπόν, να διευκρινιστεί η διάρκεια του νέου συμβολαίου με τους «κυανέρυθρους» για τον «Παπ» που μετά από αρκετά χρόνια όπου εκτός της πρώτης ομάδας του Πλατανιά πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην Κ17 και την Κ20 του συλλόγου, κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα του.

Τώρα, ένα επίκαιρο θέμα συζήτησης είναι αν τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι αλλιώς και ο Παπανικολάου να παραμείνει στον Πλατανιά.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η διαφωνία ανάμεσα στα δύο μέρη δεν ήταν τόσο σημαντική και επί της ουσίας φαίνεται να αφορά τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου που πρότεινε από τη μία ο Πλατανιάς και ήθελε ο Παπανικολάου από την άλλη. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο Πλατανιάς πρότεινε κλειστό τριετές συμβόλαιο στον 21χρονο επιθετικό με πολύ καλές απολαβές που φαίνεται να ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ! Από την άλλη, ο Παπανικολάου, αυτό δεν το δέχτηκε και εκεί ουσιαστικά επήλθε η διαφωνία και εν τέλει η ρήξη ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σε κάθε περίπτωση, ο Παπανικολάου αποτελεί τη δεύτερη αποχώρηση για τον Πλατανιά μετά τον τερματοφύλακα Βασιλειάδη και μένει να φανεί αν θα υπάρξει κάποια επόμενη, που αν αυτό γίνει, θα είναι μόνο κατόπιν μεταγραφής, αφού όλοι έχουν συμβόλαια.

πηγή: athlitiko