Τον Γαβριήλ Κουρή τίμησε ο Τάσος Βάμβουκας, λίγο πριν «μεταναστεύσει» στο Ηράκλειο

0
47

Λίγο πριν την αλλαγή σελίδας στη ζωή του πρώην Γ.Γ. του Δήμου Πλατανιά και του Δήμου Χανίων, Γαβριήλ Κουρή, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας το κάλεσε στο γραφείο του για να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του, για τα χρόνια που διετέλεσε γενικός γραμματέας, προχωρώντας σε ένα συμβολικό δώρο. 

Να θυμίσουμε ότι ο Γαβριήλ Κουρής συνεχίζει την καριέρα του στον Δήμο Μινώα Πεδιάδος στο Ηράκλειο, προσφέροντας ως Γενικός Γραμματέας τις γνώσεις και υπηρεσίες του.

Σε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Κουρής αναφέρει:

«Ευχαριστώ θερμά το Δήμαρχο Χανίων κ. Τάσο Βάμβουκα για την αναγνώριση της προσφοράς μου στο Δήμο και για την τιμητική βράβευση στο πρόσωπό μου. Η κίνηση αυτή, αν και συμβολικού χαρακτήρα, έχει για μένα ιδιαίτερη μεγάλη αξία, καθώς στο Δήμο Χανίων έχω αφήσει ένα μεγάλο και δημιουργικό κομμάτι από τον εαυτό και την καρδιά μου.

Στον κ. Βάμβουκα, ο οποίος υπηρέτησε όλα αυτά τα χρόνια, το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης με ευγένεια, σεβασμό και αυταπάρνηση, εύχομαι από καρδιάς να έχει υγεία και ευόδωση όλων των προσωπικών και επαγγελματικών του στόχων».