Τραγικό τέλος για 56χρονο Κρητικό στις Σέρρες |

0
196

Τραγικό τέλος είχε ένας 56χρονος Κρητικός στις Σέρρες στην επαρχιακή οδό Ηράκλειας – Λιθοτόπου . Ο άτυχος Κρητικός από τη Γρα Λυγιά της Ιεράπετρας, έχασε την ζωή του όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ξέφυγε της πορείας του και έπεσε σε ρέμα. 

Στο όχημα ήταν και άλλα τέσσερα μέλη της οικογένειάς του, τρία εξ αυτών τραυματίστηκαν και διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας στο 3ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Ηράκλειας- Λιθοτόπου, έξω από το χωριό Χρυσοχώραφα, ΙΧ αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε μία οικογένεια αποτελούμενη από πέντε άτομα, εκ των οποίων το ένα ανήλικο παιδί, εξετράπη της πορείας του και για άγνωστους ακόμη λόγους και ανετράπη σε αποστραγγιστικό κανάλι.

Αποτέλεσμα αυτής της ανατροπής ήταν να βρει τραγικό θάνατο ο πατέρας της οικογένειας, 56 ετών που ήταν Έλληνας υπήκοος Κρητικής καταγωγής και καθόταν στις πίσω θέσεις του αυτοκινήτου.

Για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν στο γενικό νοσοκομείο Σερρών το ανήλικο παιδί του, καθώς και η 45χρονη σύζυγός του. Το όχημα οδηγούσε 67χρονος Βούλγαρος, ενώ στο αυτοκίνητο επέβαινε και 70χρονος ηλικιωμένος, πεθερός του 56χρονου, που μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Ηράκλειας

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας.

Πηγή: ert.gr